четвер, 5 червня 2014 р.

Полуничні маффіни



Поки на ринках кошики з полуницею ще не спустіли, а свіжої ми вже наїлись вдосталь, можна експериментувати і пробувати нові рецепти з цим корисним та смачним фруктом.
От я і вирішила поділитись мабуть одним з найкращих, як на мене, рецептом маффінів. 
Час приготування - всього трошки більше півгодини, мінімум складників та мінімум зусиль.
А на смак вони виходять чудові -  дуже ніжні та легкі. Проте ласувати ними раджу у перший день, адже за рахунок полуниць, які містять багато рідини, на наступний день маффіни стають чуть вологими зсередини.


Складники:

1/2 склянки масла (розм'якшеного)
3/4 склянки цукру
1 яйце 
2 склянки муки
2 ч.л. порошку для випічки
1/2 ч.л. солі
1/2 склянки молока
1/2 ч.л. ваніліну
1 1/2 склянки порізаних полуниць




Збити масло та цукор. Додати яйце та продовжувати добре збивати.
Змішати муку, порошок для випічки та сіль в окремій посудині.
Додати поступово змішану муку та молоко до збитого з цукром масла.
Додати ваніліну. В кінці акуратно додати полуниці.
Ложкою накласти тісто у формочки для маффінів.

Випікати при температурі 200 гр. 20-25 хв.




Смакуйте!

Немає коментарів:

Дописати коментар