вівторок, 23 вересня 2014 р.

Осінь золота

Вже майже кінець вересня. Теплі дні вже позаду (хоча надіюсь, що трошки тепла все ще прибереглось для нас на найближчі тижні), за вікном знову накрапає дощик, достигають виноград і яблука. Та потихеньку підкрадається хандра і похмурий настрій.... Дарма! Осінь - чудова пора. І восени є сотні ідей для веселих активностей, які принесуть масу позитиву і подарують задоволення! Як доказ, викладаю десятку, як на мене найцікавіших з них.


Отже, під #1 - осінній пікнік! У парку, на балконі, в саду, чи на даху багатоповерхівки. Головне набратись трішки терпіння, дочекатись сонячного дня (вірю, їх буде вдосталь цієї осені) і взяти із собою тепленького пледа. Запарити трав'яного чаю у термосі, а у корзину покласти смачну домашню випічку і фрукти. І не забудьте попередити завчасно про пікнік дорогих вам людей.



#2 Створити власноруч новий вінок на двері із осіннім листям та квітами. Інструкцію як це робиться, можна підглянути на блозі Four generations, one roof, а 50 ідей декору таких віночків виклала Stephanie Lynn.



#3 Покататись з дітьми, друзями, коханим/коханою на велосипеді. Поки ще не випав сніг, сонце вже не припікає, а повітря чисте і свіже. 

#4 Спекти яблучний пиріг чи зварити із яблук повидло. Як мінімум - приготувати фреш! Запасаємось вітамінами на зиму:)

#5 Завести щоденник. Не простий, а із записами вдячності за кожен день. Перед сном, намагайтесь згадати, що хорошого і позитивного сталося за сьогодні і записуйте, навіть якщо це дрібниця. У будь-якому випадку, засинати ви будете із посмішкою і гарним настроєм.

#6 Відвідати ярмарку чи фестиваль. Не важливо, чи це міське свято кави, вина або сиру, чи це шкільна благодійна ярмарка, де діти продають солодощі, спечені їх матусями. Поцікавтесь, які події плануються на наступні вихідні і не полінуйтесь вийти з дому. Маса задоволення гарантована!

#7 Почніть читати цікаву книгу, для себе, або ж своїм дітям на ніч. 

#8 Приготуйте каву за незвичним рецептом

#9 Відвідайте нове місто! Поїздка завжди вдала ідея, у будь-яку пору року. І якщо здається, що восени некомфортно подорожувати - розбийте цей міф! Ви просто подивитесь на подорожі по-новому і по-іншому сплануєте свій час. Включіть у місця, що потрібно відвідати, кіно, театри, філармонії. Восени у кожному місті відбувається багато подій, які не можна пропустити, якщо ви вже там.


#10 Покатайтесь на конику, а заодно влаштуйте фотосесію. 




Впевнена, ця осінь залишиться у ваших спогадах назавжди!

Немає коментарів:

Дописати коментар