четвер, 17 вересня 2015 р.

15 ідей організації робочого місця вдома


Працювати з дому? Ще декілька років тому це здавалось неможливим. Начальство вважало, що якщо ви залишаєтесь удома, то останнє що займетесь протягом дня - це роботою. Зараз, ця ідея набуває все більшої популярності, оскільки все більша кількість людей запускає свій бізнес через Інтернет, чи працює за власним комп'ютером. Гадаю, що немає сенсу винаймати офіс, коли в роботі відсутня складова "живого спілкування", прийому відвідувачів. Набагато зручніше організувати комфортне робоче місце вдома. 
Я працюю з дому тільки половину робочого дня, але чесно кажучи набагато зручніше почуваю себе за "домашнім" робочим місцем. Немає звичного для загального офісу галасу навколо, ніхто не відволікає і завджи є можливість зробити паузу в роботі і вийти на прогулянку, якщо голова "не варить" :) 
Із початком роботи з дому, я могла працювати навіть із лептопом на колінах. Тепер відвела маленьку площу у своїй кімнаті під домашній офісний куточок. Але чесно признаюсь, наявність робочого місця однозначно підвищує продуктивність і рівень самоорганізації. А мій робочий стіл ще й легко складається. Ця маленька трансформація забезпечує більший релакс під час вихідних, зникає відчуття обов'язку працювати (це вже лінь дається взнаки).
Отже, якщо ви працюєте з дому і ще не організували робочого офісу чи хоча б куточку, ось вам 15 ідей як це можна зробити стильно, зручно і красиво!

















Приємного робочого настрою вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар